Artekip Mimarlık

HAKKIMIZDA

İnşaat, mimarlık ve iç mimarlık başta olmak üzere birçok alanda hizmet veren Art Ekip Mimarlık; Haydar Görkem tarafından kurulmuştur.

Artekip Mimarlık profesyonel ekibiyle; mimari ve iç mimari danışmanlık hizmetleri, konsept tasarım, iç mimari uygulama hizmetleri, proje yönetimi, mimari projelendirme; mekanik, elektrik ve statik gibi farklı disiplinlerin projelendirilmesi, uygulamasının sağlanması ve koordinasyonu hizmetlerini vermektedir. Şirketimiz; hastane, alışveriş merkezi, iş merkezi, ofis, konut ve karma yapı gibi çeşitli sosyal alanlara imza atmıştır. Ev & Villa, Mağaza & Ofis ve Showroom, Cafe & Restaurant, Fuar standı, Pastane & Fırın, Kuaför & Güzellik Merkezi, Eczane & Medikal, Laboratuvar gibi daha sayamadığımız birçok sektörde projelendirmeden başlayarak ince işler ve anahtar teslimine kadar mimarı, iç mimarı, tadilat, uygulama kontrolörlüğü, uygulama yönetimi ve kentsel dönüşüm gibi alanlarında uygulama danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

Artekip Mimarlık; kentsel çevreye duyarlı, mimarlık kavramını insan-doğa-kent ölçeğinde değerlendiren, küresel ihtiyaç ve değerlere saygılı, yenilikçi, teknolojik, aynı zamanda ekonomik projelere imza atmayı amaçlamaktadır.

10 +
TECRÜBE
143
TAMAMLANAN PROJE
114
MUTLU MÜŞTERİ
15 +
ÖDÜL VE BAŞARI